Salata cu sunca si legume

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 gogosari rosii proaspeti/murati
  • 250 gr.sunca
  • 1 conserva porumb fiert fara zeama
  • 1 rotocol cascaval
  • maioneza
  • 5 linguri smantana
  • sare, piper

Mod de preparare

Cei 3 gogosari impreuna cu sunca se taie cubulete. Cascavalul se da pe razatoarea mare si se pune deoparte. Se face maioneza la care se adauga sare, piper si smantana. Intr-un bol de sticla se tapeaza cu putin din maioneza preparata si se presara un strat de cascaval, unul de gogosari, unul de porumb fiert, unul de sunca, iar apoi cascaval. Se pune pe deasupra maioneza cu smantana si se mai face un strat la fel daca mai aveti spatiu in bolul de sticla. Se orneaza dupa imaginatie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...

Varza a la Cluj
Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză

Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză

Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor