autor:

Fara foto

» » , , Aperitive, Aperitive, Salate

Salata cu sunca si legume

Autor: FIVIA MARIN (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 noiembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: FIVIA MARIN (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 noiembrie 2006

Ingrediente
3 gogosari rosii proaspeti/murati, 250 gr.sunca, 1 conserva porumb fiert fara zeama, 1 rotocol cascaval, maioneza, 5 linguri smantana, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

17 voturi

Mod de preparare

Cei 3 gogosari impreuna cu sunca se taie cubulete. Cascavalul se da pe razatoarea mare si se pune deoparte. Se face maioneza la care se adauga sare, piper si smantana. Intr-un bol de sticla se tapeaza cu putin din maioneza preparata si se presara un strat de cascaval, unul de gogosari, unul de porumb fiert, unul de sunca, iar apoi cascaval. Se pune pe deasupra maioneza cu smantana si se mai face un strat la fel daca mai aveti spatiu in bolul de sticla. Se orneaza dupa imaginatie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu sunca si legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata de cartofi noi

Salata de cartofi noi

Dupa un gratar copios, sa ne dregem cu o salata de cartofi noi. Desi, la o adica, sunt sigura ca

20 voturi    11 comentarii
20 min
Salate de legume
Tabouleh cu vinete

Tabouleh cu vinete

Punem nautul intr-o sita si il spalam bine. Il lasam peste noapte intr-o craticioara cu apa. A doua

2 voturi    2 comentarii
3h
Salate de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

17 voturi

Ingrediente

  • 3 gogosari rosii proaspeti/murati
  • 250 gr.sunca
  • 1 conserva porumb fiert fara zeama
  • 1 rotocol cascaval
  • maioneza
  • 5 linguri smantana
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Salata usoara de rosioare cu ciuperci Salata usoara de rosioare cu ciuperci

Ciupercile vin taiate felii si calite in putin ulei si le lasam sa se raceasca putin. Rosioarele le taiem felii si ceapa de asemeni;

1 vot    0 comentarii
50 min
Aperitive
Dovlecei cu parmezan Dovlecei cu parmezan

Se taie rondele dovlecelul, se sareaza si se lasa la scurs 15 minute, apoi se scot rondelele pe un servetel absorbant. Se asaza rondelele

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Salata de legume fara carne (tip boeuf)