autor:

violette

» » Salate

Salata cu telina si ciuperci

Autor: violette (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: violette (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 februarie 2010

Ingrediente
Pentru 2 portii:, , 1/3 telina, rosii cherry, 1 morcov, 1/2 ardei rosu, 100 gr. ciuperci, o ceapa mica, 100 gr. sunca (eu am folosit 2 buc. carne de porc ramasa de la friptura), 2 ling.ulei, zeama de la 1/2 lamaie, sare, piper, partrunjel uscat, crutoane de paine prajita

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

10 voturi

Mod de preparare

Telina si morcovul se dau pe razatoarea mica, ardeiul si carnita/sunca se taie cubulete, ceapa se taie julien, rosiile se pot pune intregi sau taiate iar ciupercile se taie in 4 sau in 8 (inainte se oparesc in apa cu sare).

Peste salata se adauga un dressing din ulei, zeama de lamaie, sare, piper si patrunjel uscat . Se amesteca bine si serveste cu crutoane de paine prajita
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu telina si ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata cu somon afumat

Salata cu somon afumat

Se fierb cartofii,morcovul si oul.Se lasa sa se raceascu putin si taie in cubulete mici.Maslinele

24 voturi    7 comentarii
40 min
Salate de legume
Salata orientala

Salata orientala

Se fierb cartofii in coaja, se curata, se taie felii sau sferturi. Ceapa se taie pestisori. Knorr

1 vot    5 comentarii
1h
Salate de legume

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 05 iunie 2010

    O bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 mai 2010

    Foarte buna!

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 februarie 2010

    O bunatate,felicitari.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 12 februarie 2010

      Delicioasa

    • violette

      violette (Chef de cuisine) , 10 februarie 2010

      Multumesc pentru aprecieri!

    • Adina Amironesei

      Adina Amironesei (Chef de cuisine) , 08 februarie 2010

      Abia astept sa o fac...:P Multumesc pentru postare...>:D

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

      Foarte apetisanta

    • panseluta

      panseluta (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

      buna idee,pentru reciclare

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

      Gustoasa rau!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

10 voturi

Ingrediente

  • Pentru 2 portii:
  • 1/3 telina
  • rosii cherry
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei rosu
  • 100 gr. ciuperci
  • o ceapa mica
  • 100 gr. sunca (eu am folosit 2 buc. carne de porc ramasa de la friptura)
  • 2 ling.ulei
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • sare
  • piper
  • partrunjel uscat
  • crutoane de paine prajita

Raporteaza reteta

Retete
de violette
Budinca de gris cu mere

Budinca de gris cu mere

Se pune laptele la fiert impreuna cu zaharul vanilinat si coaja de portocala/nucsoara, cand incepe

15 voturi    7 comentarii
45 min
Budinci
Fursecuri

Fursecuri

Ouale se bat bine cu zaharul pana cand devin o pasta cremoasa, se adauga ueiul putin cate putin,

5 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Conopida la cuptor

Conopida la cuptor

Conopida se spala, se desface in buchetele si se pune la fiert in apa cu sare(nu se fierbe de tot

17 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Salata usoara de rosioare cu ciuperci Salata usoara de rosioare cu ciuperci

Ciupercile vin taiate felii si calite in putin ulei si le lasam sa se raceasca putin. Rosioarele le taiem felii si ceapa de asemeni;

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Dovlecei cu parmezan Dovlecei cu parmezan

Se taie rondele dovlecelul, se sareaza si se lasa la scurs 15 minute, apoi se scot rondelele pe un servetel absorbant. Se asaza rondelele

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Salata de vinete cu maioneza de telina