Se fierb bine pastele. Se scurg de apa, se limpezesc in apa rece si se aseaza intr-un bol de salata. Se adauga pestele scurs bine de ulei. Se adauga maioneza, putin iaurt (cam 3 linguri), sarea, maslinele intregi sau taiate si dressing Knorr dupa gust.
Optional se pot adauga felii subtiri de ardeu rosu.
Se obtin aprox. 4 portii.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii