Se spala salata, rosiile si ceapa. Salata se lasa sa se scurga pe un servet, apoi se rupe bucatele. Rosiile, ceapa si ouale se taie felii sau rondele, scurgem uleiul din conserva. Din mustar, ulei de masline, zeama de lamaie si 2-3 lingurite ulei din conserva pregatim dressing-ul. Amestecam mustarul cu uleiul de masline turnandu-l treptat ca la maioneza, adaugam zeama de lamaie, apoi uleiul din conserva.
Asezam salata, tonul, rosiile, ceapa, ouale si maslinele pe o farfurie, adaugam sare si piper dupa gust si picuram cu lingura dressing pe salata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii