Se taie ceapa marunt,se amesteca cu tonul si boabele de porumb.Macroul se curata de piele si de oase si se taie bucati, dupa care se adauga in salata.Se condimenteaza cu sare,piper si knorr mediteranian dupa gust.Se taie lamaia cubulete si se adauga in salata.La urma se incorporeaza jumatate din maioneza si se amesteca bine.Maioneza ramasa o folosim la ornat si mai putem decora si cu frunzulite de patrunjel verde si feliute subtiri de gogosari in otet. Pofta buna!
Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii