Se scurge bine tonul de zeama, sepune usturoiul pisat, maioaneza, o lingurita de mustar, porumbul. ouale se taie pe jumatate asa incat sa ramana albusurile pentru umplut, galbenusurile se pun peste ton, sare si piper. Se amesteca toate ingredientele si apoi se umplu jumatatile de albusuri cu compozitia de ton, deasupra se poate orna cu o frunza de patrunjel sau anschoa.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii