Intr-un cstron se taie ceapa marunt se amesteca cu maioneza,maslinele(fara sambure) si porumb,sarea si piperul-dupa gust.Dupa ce sunt amestecate se adauga si tonul bucati da cu grija fara a se sfarama prea tare.Se face un dresing din zeama de lamaie cu 1 lingurita mica de ulei de masline.
Pentru servire se aseaza intr-un platou frunze de salata peste care se pune salata.Se orneaza cu masline si crutoane.
Pofta buna!
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii