Se pun pastele la fiert in apa cu putina sare.
Intre timp scurgeti apa sau uleiul din conserva si puneti tonul intr-un castron mai marea adaugati apoi porumbul dulce.
Taiati ceapa julien si se adauga peste ton.
Se spala frunzele de salata(puteti folosi oricat de multe doriti), se taie fasii si se pun in castron. Amestecati bine
Taiati rosiile in patru si adaugatile peste restul ingredientelor.
Cand pastele s-au fiert se scurge apa si se lasa sa se raceasca putin apoi se amesteca cu salata. Adaugati un praf de sare s piper si zeama de lamaie, amestecati totul bine.
POFTA BUNA!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii