Se spala salata si de taie. Se feliaza si castravetele si rosia. Se amesteca toate, dupa care sa adauga boabele de porumb(dupa gust)si conserva de ton. Se sareaza, se amesteca si se lasa sa se imbine putin aromele.
Intre timp se face maioneza cu un galbenus fiert si unul crud, o lingurita de mustar si ulei. Se adauga si o lingurita de tarhon in otet si se adauga in salata. Se amesteca bine si se da la frigider.
Este mult mai buna a doua zi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii