Untisorul se spala si se taie fasii.
Castravetii, ciupercile si rosiile se taie feliute.
Mararul se toaca marunt.
Se taie in 3 fiecare triunghi de branza topita.
Se pun toate ingredientele intr-o salatiera, se adauga mararul, se asezoneaza cu knorr dressing grecesc si pe deasupra se orneaza cu un ou fiert taiat in 4.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii