Untisorul se rupe in bucati.
Carnea de miel se condimenteaza cu piper si se sare, se taie in bucatele si se prepara intr-o tigaie Tefal pana se rumeneste.
Patrunjelul se toaca marunt, iar ceapa se taie rondele.
Ciupercile se taie in diverse forme.
Se pun toate ingredientele intr-un bol, se adauga zeama de lamaie si se asezoneaza cu knorr dressing grecesc.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii