Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare si se taie cubulete.
Untisorul se rupe in fasii.
Portocalele si grepfrutul se curata si se taie cubulete.
Ceapa verde se taie rondele
Menta se toaca marunt.
Portocalele, ceapa, grepfrutul si menta se pun intr-un castron si pe deasupra turnam un sos preparat din zeama de lamaie, zeama de portocale, o lingurita de zahar si lasam asa timp de o ora- o ora si jumatate.
Dupa expirarea acestui timp se pun toate ingredientele intr-un castron alaturi de untisor, coaja de lamaie si pieptul de pui si se asezoneaza cu knorr dressing grecesc.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii