Cotletele de porc se taie cubulete si se prajesc in ulei.
Ciupercile taiate in diverse forme se calesc in putin ulei si pe deasupra adaugam sosul de telina.
Sosul de telina se prepara din 2 teline fierte si pasate pe care le amestecam cu 2-3 linguri de smantana, o lingurita de mustar si piper.
Intr-un bol adaugam untisorul taiat fasii, carnea, ciupercile cu sosul de telina, boabele de porumb si mazare si asezonam cu knorr dressing grecesc.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii