Cresonul se spala si se rupe bucati,
Ciupercile se curata, se spala, se taie rondele si se calesc in putin ulei, dupa care se inabusa.
Rosiile se curata si se taie feliute.
Maslinele se taie feliute.
Pestele se prepara la gratar condimentat in prealabil cu condimente pentru peste, iar cand este gata se marunteste.
Se asaza toate intr-o salatiera, se adauga smantana si zeama de lamaie si pentru savoare adaugam si knorr dressing tzatziki.
Reteta de gogosi glazurate. Gogosi glazurate reteta simpla si delicioasa. Gogosi americane glazurate. Reteta de Donuts....
Gogosi glazurateCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii