Maioneza se amesteca cu cele 2 linguri de coniac si cu 2 linguri de zeama din conserva de rac, pentru a obtine un sos cu o consistenta asemanatoarea cu cea a smantanii.Bucatile de rac, se taie cubulete, la fel si ananasul si se amesteca cu sosul.Intr-o salatiera asezam untisorul taiat fasii, punem racii cu ananasul si sosul si pe deasupra punem knorr dressingul mediteranean.Se lasa la frigider o ora si apoi se serveste cu placere.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii