Morcovii,mazarea si cartofii se fierb separat in apa cu un praf de sare.Se scurg si se lasa la racit.
Varza se stoarce bine de zeama si se toaca fideluta,se pune intr-un castron mai mare,se presara cu piper si cu ulei de masline.
Se adauga morcovii taiati rondele,mazarea,cartofii taiati cubulete,sunca taiata fasii,ceapa taiata pestisori si castravetii felii.
Totul se amesteca usor,se condimenteaza daca mai este cazul dupa gust, iar deasupra se toarna smantana, se presara patrunjelul tocat marunt si rosia taiata felii

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii