Pieptul de pui se taie cubulete si se lasa la macerat intr-un vas cu ulei de masline,oregano, usturoi pisat, sare,piper,boia si 2 linguri de mustar pentru 2 ore.
Se prajeste carnea intr-o tigaie de teflon ( fara a mai adauga ceva in tigae! ex:ulei,untura), apoi se lasa la racit. Se fierb ouale tari.
Intre timp se prepara sosul Thousand Islands facand o maioneza obisnuita in care adaugam ketchup (dupa gust), zeama de lamaie si cativa stropi de sos Worcestershire. Cantitatea de ingrediente pt sos variaza in functie de gustul fiecaruia.Sosul se lasa la racit 30 min in frigider.
Dupa ce a expirat timpul se spala si taie salata, peste se taie rosiile marunt, ouale se dau pe razatoarea mare. Peste oua se aseaza sosul Thousand Islands, apoi cubuletele de pui si in final porumbul. Se orneaza cu cascaval ras si masline .
Se poate servi cu pasca sau paine prajita.
Pofta Buna !!
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii