Pieptul de pui se taie cubulete si se lasa la macerat intr-un vas cu ulei de masline,oregano, usturoi pisat, sare,piper,boia si 2 linguri de mustar pentru 2 ore.
Se prajeste carnea intr-o tigaie de teflon ( fara a mai adauga ceva in tigae! ex:ulei,untura), apoi se lasa la racit. Se fierb ouale tari.
Intre timp se prepara sosul Thousand Islands facand o maioneza obisnuita in care adaugam ketchup (dupa gust), zeama de lamaie si cativa stropi de sos Worcestershire. Cantitatea de ingrediente pt sos variaza in functie de gustul fiecaruia.Sosul se lasa la racit 30 min in frigider.
Dupa ce a expirat timpul se spala si taie salata, peste se taie rosiile marunt, ouale se dau pe razatoarea mare. Peste oua se aseaza sosul Thousand Islands, apoi cubuletele de pui si in final porumbul. Se orneaza cu cascaval ras si masline .
Se poate servi cu pasca sau paine prajita.
Pofta Buna !!
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii