Ingrediente
200 g cuscus, 4 oua, 4 cepe, 1 dovlecel, 3 rosii, 3 linguri suc de lamaie, 5 linguri ulei de masline, 1 legatura de, 1 legatura de patrunjelul, 2-3 fire de menta, 2 fire de busuioc, sare si piper, 1 knorr mediteranean, Pentru 6 persoane
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
0 voturi
Mod de preparare
Adaugati rosiile si dovlecelul taiat cubulete, ceapa tocata marunt siierburile maruntite. Adaugati sare si piper dupa gust, acoperiti cu unfolie de plastic si bagati la frigider timp de 4 ore. Bateti ouale cufurculita intr-o farfurie cu sare, piper si sofran (daca e cazul, pentrumai multa culoare). Incalziti o jumatate de lingura de ulei intr-o tigaiemica. Coaceti jumatate din compozitie. Coaceti mai intai pe-o parte,apoi intoarceti omleta pentru a o coace si pe partea cealalta. Coaceti sia doua omleta din restul compozitiei. Lasati sa se racesca, apoi taiaticubulete omletele.
In momentul servirii, verificati asezonarea grisului, incorporati omletasi presarati totul cu busuioc.