Pastele se fierb in apa si putina sare, respectand tipul de fierbere indicat pe ambalaj, apoi se racesc sub jet de apa rece. Intr-un vas se amesteca maioneza, curry, sare, piper, coriandru tocat fin.
Intr-un vas se amesteca pastele, ananasul scurs, porumbul scurs si sosul de maioneza. Se tine 1 ora la frigider inainte de a fi servita.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii