Autor:
Diana (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 03 iunie 2009
Ingrediente
500 g andive, 2 linguri ulei, sare, otet.
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Andivele, curatate, desfacute in frunzisoare si spalate bine, se taie in bucati potrivit de mari. Se aseaza in salatiera. Peste ele se toarna otetul preparat cu putina apa sare, una-doua linguri de ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de andive" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate reci
Spalam andivele, curațăm primele frunze si scobim cotorul apoi punem andivele în apă pentru
1 vot
1 comentariu
20 min
Fileurile de carne se bat cat mai subtire si se condimenteaza cu sare, piper si cimbru.
Se
7 voturi
1 comentariu
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate