Reteta postata pe: 09 iunie 2009
Ingrediente
600 g andive, 50 ml ulei, zeama de la ½ lamaie sau 1-2 linguri otet, sare si piper dupa gust
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
Mod de preparare
Se aleg andive albe, cele cu frunze verzi fiind amare. Se taie radacina si se curata de frunzele stricate. Andivele se spala repede in apa rece. Nu se tin mult in apa deoarece capata un gust amar. Se taie in lung, in patru, pentru a desface toate foile si miezul si se pune totul intr-o salatiera. Se sareaza, se adauga sosul pregatit separat din ulei, zeama de lamaie, piper si, dupa gust, putin mustar.
Se consuma imediat sau cel mult 2-3 ore de la pregatire.
Salata de andive se poate prepara si cu maioneza
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de andive" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate de legume
Spalam andivele, curațăm primele frunze si scobim cotorul apoi punem andivele în apă pentru
1 vot
1 comentariu
20 min
Fileurile de carne se bat cat mai subtire si se condimenteaza cu sare, piper si cimbru.
Se
7 voturi
1 comentariu
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate