autor:

Fara foto

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Salata de andive cu ciuperci si piept de pui

Autor: Teodora Trusca (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 02 noiembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Teodora Trusca (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 02 noiembrie 2006

Ingrediente
2-3 andive un piept de pui 500 gr ciuperci maioneza.,

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

16 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se fierbe si cand se raceste se taie in cubulete; ciupercile se fierb si se taie de asemenea in bucatele.
Andivele taiate rondele se amesteca cu pieptul de pui, ciupercile si maioneza facuta in casa la care eu adaug si un iaurt mic pentru a nu fi asa de gretoasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de andive cu ciuperci si piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Conopida frantuzeasca

Conopida frantuzeasca

Conopida se curata, se rupe in buchetele , se spala si se fierbe in apa cu sare. 4 oua se fierb

9 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piure (Pasta) din naut boabe uscate

Piure (Pasta) din naut boabe uscate

Inainte de a le gati, am inlaturat boabele alterate gasite in punga. Dupa acest pas, am pus boabele

26 voturi    11 comentarii
3h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

16 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorbă de miel reţetă ardelenească Ciorbă de miel reţetă ardelenească

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

3 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Dovlecei umpluti cu ciuperci si orez Dovlecei umpluti cu ciuperci si orez

Dovleceii se spala bine, se sterg si apoi se taie pe lung in cate 2 jumatati, indepartand capetele. Fiecare jumatate se scobeste cu

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Bors cu cartofi acrit cu corcoduse verzi