autor:

Fara foto

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Salata de andive cu ciuperci si piept de pui

Autor: Teodora Trusca (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 02 noiembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Teodora Trusca (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 02 noiembrie 2006

Ingrediente
2-3 andive un piept de pui 500 gr ciuperci maioneza.,

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

16 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se fierbe si cand se raceste se taie in cubulete; ciupercile se fierb si se taie de asemenea in bucatele.
Andivele taiate rondele se amesteca cu pieptul de pui, ciupercile si maioneza facuta in casa la care eu adaug si un iaurt mic pentru a nu fi asa de gretoasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de andive cu ciuperci si piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica de Cartofi Cu Ciuperci

Mancarica de Cartofi Cu Ciuperci

Se curata cartofii, ceapa si morcovul, si se taie marunt. Se pun ceapa, morcovul si ciupercile la

6 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci umplute cu oua de prepelita

Ciuperci umplute cu oua de prepelita

Spalam ciupercile, indepartam coditele si le curatam de coaja. In fiecare ciupercuta, punem un pic

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

16 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de pui cu prune uscate Ciorba de pui cu prune uscate

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem carnea la fiert si spumam

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb

In castronelul cu faina se face o gropita in care punem galbenusul, iaurtul, uleiul de masline,sare si amestecul de condimente,amestecam

2 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Tocanita cu afumatura