Se spala andiva, se curata, se sterge si se taie bucati. Se oparesc rosiile, se decojesc, se scot semintele si se taie felii. Se spala, se sterg ficateii de pui, se taie felii si se presara cu putina faina. Se taie slaninuta in cubulete, se prajeste si se lasa sa se scurga. Se adauga in tigaie 1lingura de unt si se prajesc ficateii cate 2 min. pe fiecare parte. Se condimenteaza dupa gust. Se amesteca mustarul, otetul, sarea, piperul si uleiul. Se taie bagheta in felii care se prajesc in 2 linguri de unt. Se ung feliile de paine cu usturoiul pisat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii