autor:

Fara foto

» » , Salate, Salate

Salata de andive cu nuci

Autor: aura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: aura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 iunie 2009

Ingrediente
500g andive, 100g nuci decojite, un mar, 200g svaiter, 2 linguri sos vinegret, 2 linguri smantana proaspata, sare, piper, 1 knorr grecesc

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Andivele se spala, se taie rondele si se pun intr-o cratita impreuna cu nucile, marul curatat si taiat felii si svaiterul taiat cubulete.

Intr-un alt vas se amesteca sosul vinegret cu smantana sarea si piperul. Apoi se toarna peste salata
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de andive cu nuci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate diverse
Pasta de branza dulce cu legume

Pasta de branza dulce cu legume

optional se pot adauga alte legume proaspete se poate face atat cu branza de vaci,telemea etc Pentru

3 voturi    2 comentarii
20 min
Salate diverse
Salata exotica de quinoa cu avocado si mango

Salata exotica de quinoa cu avocado si mango

Mango si avocado se curata de coaja si se taie cubulete. Salata se spala si se sterge cu un servet.

5 voturi    2 comentarii
1h
Salate diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500g andive
  • 100g nuci decojite
  • un mar
  • 200g svaiter
  • 2 linguri sos vinegret
  • 2 linguri smantana proaspata
  • sare
  • piper
  • 1 knorr grecesc

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate diverse

Timbale de fasole si spuma de sunca Timbale de fasole si spuma de sunca

Cartofii curatati si spalati se pun la fiert in apa cu sare. Sunca se taie cubulete mici, apoi se freaca bine cu smantana si daca este

0 voturi    2 comentarii
50 min
Aperitive
Salata de pui cu maioneza Salata de pui cu maioneza

Se spala cartofii bine cu apa rece, apoi se fierb cu tot cu coaja, acoperiti cu apa si o lingura de sare. Cand se lasa intepati cu furculita

1 vot    1 comentariu
50 min
Aperitive
Salata de primavara