Salata de andive cu piept de pasare

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • andive (700g), piept de pasare fiert (350g), maioneza, smintina (3
  • linguri), zeama de lamiie (1/2 lamaie).

Mod de preparare

Se aleg andive tinere (andivele tinere nu au frunze verzi care sunt

amare), se taie putin din cotor, se curata, se spala rapid sub un jet de

apa, se scurg de apa, apoi se desfac frunzele, care se lasa intregi sau se

rup in doua, se pun intr-o salatiera sau intr-un castron, se amesteca cu

pieptul de pasare taiat in lung si cat mai subtire; cu maioneza (preparata

din: 1 ou, 150ml ulei, sare, zeama de lamaie) si cu smantana; se sareaza,

se pipereaza si se acreste dupa gust.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Supa crema de ciuperci

Supa crema de ciuperci

Intr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.

Supa crema de ciuperci
Ficatei de pui in sos de lapte

Ficatei de pui in sos de lapte

Ficatei de pui in sos de lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise