Ingrediente
4 andive, 1 piept de pui, 3 oua, mustar picant, 1 lamaie, 2-3 masline, 1 ardei, sare, ulei, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
0 voturi
Mod de preparare
2. Fierbi 5 minute si 2 oua, le tii apoi sub un jet de apa rece, le cureti si amesteci galbenusul crud. Le freci cu ulei pana obtii o maioneza, pui doua linguri de nustar, zeama de la 1/2 lamaie, sare si piper dupa gust si o dai la frigider.
3. Scoti carnea fiarta, o scurgi, o dezosezi, o tai cubulete si o lasi deoparte.
4. Treci andivele sub un jet de apa rece, le cureti de frunzele vestejite si de cotoare, pastrezi o andiva pt decor, iar pe celelalte le tai fasii subtiri. Le amesteci cu maioneza picanta, pui restul de zeama de lamaie si potrivesti gustul de sare si piper.