Andivele se curata de foile de deasupra si se taie bucati mici, dupa ce s-au spalat cu apa rece.
Andivele se tin in apa, pentru ca se amarasc.
Se face un sos din mustar, otet si ulei, frecat repede cu o lingura de lemn.
Se pune si sare dupa gust.
Cand sosul devine consistent, se rastoarna peste andive.
Se asaza salata intr-un vas adanc, se orneaza cu felii de ou fiert si se serveste in aceeasi zi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii