Andivele se spala, se indeparteaza frunzele vestede.
Se desfac frunzele sanatoase si se taie in doua in lung.
Mustarul se subtiaza cu putina apa, se adauga uleiul, picatura cu picatura, ca la maioneza, pana ce s-a incorporat intreaga cantitate de ulei.
Se potriveste gustul cu sare si zeama de lamaie, iar la sfarsit se adauga verdeata tocata.
Se aseaza andivele intr-un castron si se toarna pe deasupra sosul de mustar fara sa se amestece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii