Andivele se spala, se indeparteaza frunzele vestede.
Se desfac frunzele sanatoase si se taie in doua in lung.
Mustarul se subtiaza cu putina apa, se adauga uleiul, picatura cu picatura, ca la maioneza, pana ce s-a incorporat intreaga cantitate de ulei.
Se potriveste gustul cu sare si zeama de lamaie, iar la sfarsit se adauga verdeata tocata.
Se aseaza andivele intr-un castron si se toarna pe deasupra sosul de mustar fara sa se amestece.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii