autor:

Fara foto

» » , Salate, Salate

Salata de andive si sparanghel

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 iunie 2009

Ingrediente
6 bucati andive, 500 g sparanghel, oparit si lasat sa se raceasca, 4 lingurite arpagic tocat, sare si piper, dupa gust.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Ingredientele se amesteca intr-un vas pe care se serveste salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de andive si sparanghel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate diverse
Salata de dovlecei si rosii

Salata de dovlecei si rosii

Taiem dovleceii in rondele cat mai subtiri. Taiem ceapa in felii si ardeiul gras in fasii fine. Feliem

2 voturi    2 comentarii
20 min
Salate diverse
Salata cu pere, struguri, nuci si branza

Salata cu pere, struguri, nuci si branza

Pregatim dressingul – punem mierea, mustarul, uleiul din samburi de struguri, zeama de lamaie,

2 voturi    0 comentarii
15 min
Salate diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 6 bucati andive
  • 500 g sparanghel
  • oparit si lasat sa se raceasca
  • 4 lingurite arpagic tocat
  • sare si piper
  • dupa gust.

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate diverse

Salata de toamna cu dovleac copt Salata de toamna cu dovleac copt

Am copt dovleacul mai devreme, simplu de tot: l-am spalat, l-am taiat felii subtiri, l-am uns cu putin ulei de masline si l-am dat

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Salata aperitiv cu trufe de branza Salata aperitiv cu trufe de branza

Se frig in tigaia nonaderenta, fasiile de pastrama pana devin crocante. Se bat ouale, se asezoneaza cu sare si piper apoi se prajeste

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Salata cu finocchio si portocale