Intr-un vas se adauga rosiile taiate cubulete sau felii subtiri si Feta taiata cubulete. Se lasa deoparte. Ardeii se taie fasii pe lungime, se pun intr-o tigaie cu putin ulei, se lasa la foc domol, pentru 15 minute, pana se inmuaie usor. Se pun apoi in vasul cu Feta si rosii. Se adauga patrunjelul, sare, piper.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii