Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
ardei grasi, sare, ulei, otet
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Se aleg ardei grasi cat mai netezi. Se coc pe aragaz, cu grija ca sa nu se arda. Se pun intr-o cratita, unii peste altii, cu sare, se acopera si se lasa astfel un sfert de ora. Se curata de pielita, se spala bine in apa rece ca sa ramana foarte curati si se scurg. Deoparte se face sosul cu ulei, otet si sare, se ia pe rand cate un ardei, se moaie bine in acest sos si se aseaza in farfuria de salata. De obicei se serveste salata de vinete impreuna cu cea de ardei, adaugand si cateva felii de rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de ardei copti" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate de legume
Se incepe cu marinada pentru pui, se curata usturoiul , se rade coaja de lamaie si se stoarce apoi
6 voturi
5 comentarii
45 min
SpălaÅ£i ardeii, ii puneÅ£i la copt pe gratar, plită, în cuptor; alegeÅ£i dumneavoastră
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate