Ardeii se coc pe tava la foc potrivit. Se dau apoi deoparte intr-un vas acoperit si se presara sare peste ei. Intr-un castron se pun maslinele, ceapa si cabanosul. Dupa ce au fost curatati de coaja, ardeii se rup de pe cotor si se desfac in fasii late de un cm. Se adauga peste celelalte ingrediente. Se sareaza dupa gust. La fel, ulei si otet, se pune dupa gustul fiecaruia.
ps. eu am pus masline verzi... dar e mai bun cu masline negre.

Fursecuri piersici umplute cu crema, fragede si aromate, reteta clasica de casa. Delicioase, colorate si perfecte pentru...
Fursecuri piersici umplute cu crema - reteta clasica, simpla si delicioasa
Descopera cum sa prepari salata de pui cu ciuperci si maioneza, o reteta usoara si gustoasa, perfecta pentru orice ocazie....
Salata de pui cu ciuperci si maioneza. Reteta usoara si gustoasa, perfecta pentru orice ocazie
Negresa cu gem si nuci – cea mai simpla si delicioasa reteta, perfecta pentru o prajitura umeda si aromata. Fara oua, unt...
Negresa cu gem si nuci - cea mai simpla si delicioasa reteta
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii