Pieptul de pui se taie fasii subtiri si se marineaza 15 minute in 2 linguri de ulei de masline si condimente de carne la gratar (exista la pliculet, gata asortate), dupa care se trag in tigaia tip gril sau intr-o alta tigaie care sa nu necesite ulei; ardeii se curata de semintele ramase si se taie fasii subtiri; porumbul se scoate din conserva si se clateste putin; maslinele se taie rondele sau se pot lasa asa intregi; ciupercile se scot din conserva si se trag putin in tigaie sau se pot lasa asa cum sunt.
Toate ingredientele se amesteca, se adauga putin ulei de masline si se lasa la frigider cam jumatate de ora, dupa care se poate consuma.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii