Pieptul de pui se taie fasii subtiri si se marineaza 15 minute in 2 linguri de ulei de masline si condimente de carne la gratar (exista la pliculet, gata asortate), dupa care se trag in tigaia tip gril sau intr-o alta tigaie care sa nu necesite ulei; ardeii se curata de semintele ramase si se taie fasii subtiri; porumbul se scoate din conserva si se clateste putin; maslinele se taie rondele sau se pot lasa asa intregi; ciupercile se scot din conserva si se trag putin in tigaie sau se pot lasa asa cum sunt.
Toate ingredientele se amesteca, se adauga putin ulei de masline si se lasa la frigider cam jumatate de ora, dupa care se poate consuma.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii