1. Se coc ardeii in tigaia pentru legume si se aseaza intr-un vas pentu innabusit.
2. Se coc apoi rosiile si se aseaza pe o farfurie.
3. Cand s-au mai racit se curata bine ardeii de coaja si seminte, se rup fasii pe lungime si se aseaza intr-un vas pentru salata.
4. Se curata si rosiile de coaja, se toaca marunt si se adauga peste ardei.
5. Usturoiul curatat se toaca fin si se adauga in vas.
6. Se potriveste de sare, se adauga otet si ulei, se amesteca bine si se da la rece pentru 1 ora.
Este o salata excelenta alaturi de preparate din legume si din carne.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii