Ardeii copti se taie pe latime in fasii de 2 cm si se pun intr-un castron. Usturoiul se piseaza cu putina sare. Se amesteca cu putin iaurt si se toarna peste ardei. Se amesteca bine, dupa care se adauga restul iaurtului. Se potriveste de sare si piper si se presara patrunjel tocat deasupra.
Se poate servi ca salata, ca aperitiv sau garnitura la cartofi prajiti

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii