Ardeii se taie in doua se curata de seminte si se taie julienne. Ceapa se taie marunt. Se scot samburii maslinelor. Se taie branza in cubulete. Se adauga sucul de la 1/2 lamaie, sucul de la portocala, sere, piper, mustar si miere, se amesteca bine pana se omogenizeaza. Se adauga la sfarsit uleiul treptat. Intr-un bol se adauga ardeii, maslinele, branza Feta, ceapa, se varsa deasupra sosul. Se amesteca bine totul si se da la rece pentru o ora.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii