Autor:
Diana (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 13 iunie 2009
Ingrediente
1 ardei mare rosu,, 1 ardei galben,, 1 ardei verde,, 2 legaturi ceapa verde,, 2-3 linguri miere,, 1 lamaie,, 1 portocala,, 2 linguri mustar,, 300 g branza Feta,, 10-15 masline negre,, 4-5 linguri lei masline,, sare, piper,
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
Mod de preparare
Ardeii se taie in doua se curata de seminte si se taie julienne. Ceapa se taie marunt. Se scot samburii maslinelor. Se taie branza in cubulete. Se adauga sucul de la 1/2 lamaie, sucul de la portocala, sere, piper, mustar si miere, se amesteca bine pana se omogenizeaza. Se adauga la sfarsit uleiul treptat. Intr-un bol se adauga ardeii, maslinele, branza Feta, ceapa, se varsa deasupra sosul. Se amesteca bine totul si se da la rece pentru o ora.