Ardeii grasi se coc pe plita sau pe o sandela pentru aragaz, se pun intr-o oala, se presara peste ei sare si se acopera cu un capac. Dupa circa o ora se curata ardeii de pielita, se spala si se asaza pe un fund de lemn inclinat ca sa se scurga. Din usturoi, sare si putina apa se prepara un mujdei, care se amesteca cu zeama de lamaie, uleiul, smantana si nucile tocate cu cutitul. Se asaza ardeii intr-un castron sau salatiera, cu varfurile in jos si se toarna pe deasupra sosul.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii