autor:

Doina  Varga

» » Salate

Salata de ardei prajiti

Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 septembrie 2009

Ingrediente
8-10 ardei grasi sau kapia, 10 ml ulei, pentru sos:, 3 linguri ulei, 3 linguri otet, 1 lingurita zahar, sare

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

19 voturi

Mod de preparare

Spalati si stergeti ardeii, apoi puneti-i la prajit intr-o tigaie antiaderenta, in ulei. Prajiti-i bine pe toate partile pana se desprinde pielita, apoi scoteti-i pe o tava si curati pielita, care se va desprinde foarte usor.
Puneti ardeii intr-o farfurie, infasurati coditele in staniol si turnati peste ei sosul din ulei, otet, zahar si sare.
Puteti sa-i curatati de cotoare si seminte si sa-i aranjati in diferite moduri.
Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de ardei prajiti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
salata colorata

salata colorata

se toaca legumele:rosiile cubulete ridichiile,ceapa si ardeiul rondele.castravetii si cascavalul

7 voturi    7 comentarii
20 min
Salate de legume
Salata de ciuperci

Salata de ciuperci

Ciupercile se spala bine,se taie-n patru si se trag in tigaie pana se rumenesc frumos,fara a se usca.Ardeii

4 voturi    16 comentarii
40 min
Salate de legume

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 30 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Lex Sed , 07 august 2015

    Gretos.ro...ai ajuns sa prajesti chiar si ardeii?! voi fara prajeli nu stiti sa gatiti?

  • Fara foto

    Ecaterina Thomas , 10 noiembrie 2013

    alta idee...incearca ,incearca...eu gust

  • Fara foto

    Olguta Tamba , 10 noiembrie 2013

    merita incercat in sezonul rece cand gratarul nu mai este atat de accesibil :)

    • Fara foto

      Anca Buzatu , 06 septembrie 2013

      alta idee...incearca ,incearca...eu gust

    • Fara foto

      Michael Tudor , 22 august 2013

      vai ce pofta mi-ai facut.Gata m-am hotarat.Asta, niste ciocanele de pui la cuptor si niste telemea.Asta voi manca eu aztazi.

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 10 februarie 2013

      Pofta Buna!!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 25 iunie 2011

      Sunt o bunatate,eu pun ardei copti si pentru iarna la congelator.

    • Fara foto

      Cami , 17 martie 2010

      De 7 ori comentat, la ce?

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 13 martie 2010

      Dragi prietene, o perioada de timp nu voi mai raspunde la comentariile voastre. Mie imi place de multe ori sa glumesc, dar de aici pana la a fi acuzata de una si de alta este cale lunga. Daca aveti intrebari legate de reteta, va rog sa imi trimiteti un mesaj privat. Va multumesc anticipat.

    • panseluta

      panseluta (Chef de cuisine) , 09 februarie 2010

      mai dietetica coapta,dar cred la fel de buna

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 23 ianuarie 2010

      Ardeii rosii sunt o sursa excelenta de vitamina C. In plus, au un continut bogat in antioxidanti si reduc riscurile imbolnavirii de afectiuni cardiace. Ardeii rosii sunt varianta mai dulce si mai coapta a ardeilor verzi. Pot fi consumati intr-o multitudine de feluri si pot fi mancati in cantitati industriale datorita continutului scazut de calorii. Vitamina E si alte carotenoide sunt cel mai bine absorbite de organism atunci cand sunt consumate in combinatie cu ulei si de aceea este bine ca ardeii sa fie consumati ca si parte a unui meniu.

    • Fara foto

      miriam (Maestru bucatar) , 17 ianuarie 2010

      mmmm,,,foarte buni mi-au iesit,,,ms de reteta

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 05 ianuarie 2010

      Mmmmmmm,o bunatate.

    • Fara foto

      ---- , 26 decembrie 2009

      Foarte buna .Pacat cu colesterolul..

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2009

      Multumesc mult. Sa nu uitati sa ma votati la festival.:)

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2009

      o reteta clasica,numai ca ardeii se coc in ulei.este ok,merge cu snitele si cu friptura de pasare.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 05 noiembrie 2009

      Si mie imi place salata de ardei si prajiti si copti. Un deliciu!

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2009

      Multumesc mult.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2009

      Foarte buni!

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2009

      Foarte buni!

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2009

      Multumesc mult, Murigneau.

    • murigneau

      murigneau (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2009

      BUNACIUNEEEEE!!! E pe locul I in TOP PERSONAL MURATURI....te linistesc EFECTIV (vorba Sandei Stoicescu). Se pot pune si la borcan..sa fie si la iarna cand vine porcul cel gras...si chiar in congelator...se pastreaza excelent ...si iti fac bucurie cand ii decongelezi si ii pui in farfurie!

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2009

      Multumesc.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2009

      CE BUNA ESTE. IMI PLACE FOARTE MULT

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 06 octombrie 2009

      Multumesc. Merita incercata.

    • Alina

      Alina (Chef de cuisine) , 04 octombrie 2009

      Interesant ! Am sa incerc si eu .

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 04 octombrie 2009

      O salata buna,buna...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 octombrie 2009

      O bunatate...

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009

      Multumesc. Da, se poate, dar e salata de ardei copti, nu de ardei prajiti.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009

      Foarte fain arata ardeii tai Doina ! Daca vom coace ardeii pe o tabla nu in ulei...are ceva ???Cred ca vor fi mai sanatosi asa....

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

19 voturi

Ingrediente

  • 8-10 ardei grasi sau kapia
  • 10 ml ulei
  • pentru sos:
  • 3 linguri ulei
  • 3 linguri otet
  • 1 lingurita zahar
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Doina Varga
Praz umplut

Praz umplut

Se taie prazul, pana la frunze , in bucati lungi de 6-8 cm desfacandu-se in tubulete de cate 2 straturi.

41 voturi    8 comentarii
1h 25 min
Retete vegetariene
Gratar special de pui

Gratar special de pui

1. Se taie pieptul de pui in lung in sase fasii, se condimenteaza, se bate putin. 2. Se toaca pulpele

32 voturi    7 comentarii
45 min
Fripturi
Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Intr-o tava puneti 1/2 pachet margarina (100g), turnati 1/2 din Compozitia 1, puneti merele stoarse,

126 voturi    20 comentarii
40 min
Prajituri

Manolovici Eugen (Chef de cuisine)

Pofta Buna!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Salata usoara de rosioare cu ciuperci Salata usoara de rosioare cu ciuperci

Ciupercile vin taiate felii si calite in putin ulei si le lasam sa se raceasca putin. Rosioarele le taiem felii si ceapa de asemeni;

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Dovlecei cu parmezan Dovlecei cu parmezan

Se taie rondele dovlecelul, se sareaza si se lasa la scurs 15 minute, apoi se scot rondelele pe un servetel absorbant. Se asaza rondelele

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Salata de legume cu sos de usturoi si iaurt