autor:

Georgeta Dumitrescu

» » Salate

Salata de arpacas cu patrunjel

Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iulie 2009

Ingrediente
Pentru 4 portii:, , l50 gr. supa de legume (Instant Knorr), 50 gr. arpacas, 250 gr. rosii (sau gogosari in otet), 3 fire de capa verde, 5 legaturi de patrunjel, 4 linguri de zeama de lamaie, sare, piper, 1 lingurita zahar, 6 linguri de ulei de masline, coaja rasa de la o lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se da in clocot supa de zarzavat (apa fiarta cu Knorr) si se pune arpacasul care se lasa sa se umfle la foc mic circa 20 de minute. Se stecoara si se lasa sa se raceasca. Rosiile (sau gogosarii) se taie in felii subtiri, ceapa verde se taie in rondele si patrunjelul se taie marunt. Se amesteca toate ingredientele intr-un castron. Separat se bat cu mixerul cele 6 linguri de ulei de masline cu 4 linguri de zeama de lamaie cu sarea piperul si zaharul adaugandu-se si coaja de lamaie rasa. Se toarna totul peste salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de arpacas cu patrunjel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

9 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
Salsa de ardei cu piersici si rosii

Salsa de ardei cu piersici si rosii

Spalam bine ardeii, , gogosarul si rosiile, le stergam si apoi le taiem marunt. Ceapa curatata o

2 voturi    0 comentarii
25 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Pentru 4 portii:
  • l50 gr. supa de legume (Instant Knorr)
  • 50 gr. arpacas
  • 250 gr. rosii (sau gogosari in otet)
  • 3 fire de capa verde
  • 5 legaturi de patrunjel
  • 4 linguri de zeama de lamaie
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita zahar
  • 6 linguri de ulei de masline
  • coaja rasa de la o lamaie

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Salata de conopida cu carne de curcan Salata de conopida cu carne de curcan

Conopida o desfacem in buchetele mici si o punem intr-o tava pe care am pus hartie de copt. Asezam conopida in asa fel incat sa nu se

0 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu carne
Salata usoara de rosioare cu ciuperci Salata usoara de rosioare cu ciuperci

Ciupercile vin taiate felii si calite in putin ulei si le lasam sa se raceasca putin. Rosioarele le taiem felii si ceapa de asemeni;

3 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Humus rapid preparat din naut prefiert la borcan