autor:

Georgeta Dumitrescu

» » Salate

Salata de arpacas cu patrunjel

Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iulie 2009

Ingrediente
Pentru 4 portii:, , l50 gr. supa de legume (Instant Knorr), 50 gr. arpacas, 250 gr. rosii (sau gogosari in otet), 3 fire de capa verde, 5 legaturi de patrunjel, 4 linguri de zeama de lamaie, sare, piper, 1 lingurita zahar, 6 linguri de ulei de masline, coaja rasa de la o lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se da in clocot supa de zarzavat (apa fiarta cu Knorr) si se pune arpacasul care se lasa sa se umfle la foc mic circa 20 de minute. Se stecoara si se lasa sa se raceasca. Rosiile (sau gogosarii) se taie in felii subtiri, ceapa verde se taie in rondele si patrunjelul se taie marunt. Se amesteca toate ingredientele intr-un castron. Separat se bat cu mixerul cele 6 linguri de ulei de masline cu 4 linguri de zeama de lamaie cu sarea piperul si zaharul adaugandu-se si coaja de lamaie rasa. Se toarna totul peste salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de arpacas cu patrunjel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Piept de pui in cratita cu legume

Piept de pui in cratita cu legume

Se incinge cuptorul la 190⁰C.Intr-o cratita, pe foc potrivit, se pun dovleacul, cartofii, coriandru,

4 voturi    10 comentarii
45 min
Salate de legume
Salata de cruditati cu maioneza

Salata de cruditati cu maioneza

Legumele se spala si se curata.Telina si merele se stropesc cu zeama de lamiae sa nu oxideze,apoi

3 voturi    0 comentarii
20 min
Salate de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Pentru 4 portii:
  • l50 gr. supa de legume (Instant Knorr)
  • 50 gr. arpacas
  • 250 gr. rosii (sau gogosari in otet)
  • 3 fire de capa verde
  • 5 legaturi de patrunjel
  • 4 linguri de zeama de lamaie
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita zahar
  • 6 linguri de ulei de masline
  • coaja rasa de la o lamaie

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Salate de legume

Dovlecei cu parmezan Dovlecei cu parmezan

Se taie rondele dovlecelul, se sareaza si se lasa la scurs 15 minute, apoi se scot rondelele pe un servetel absorbant. Se asaza rondelele

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Ratatouille la cuptor Ratatouille la cuptor

Legumele le spalam, le stergem si le taiem rondele, doar ceapa o curatam, o spalam si o taiem rondele, la fel ca celelalte legume. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salata de conopida cu iaurt