autor:

Georgeta Dumitrescu

» » Salate

Salata de arpacas cu patrunjel

Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iulie 2009

Ingrediente
Pentru 4 portii:, , l50 gr. supa de legume (Instant Knorr), 50 gr. arpacas, 250 gr. rosii (sau gogosari in otet), 3 fire de capa verde, 5 legaturi de patrunjel, 4 linguri de zeama de lamaie, sare, piper, 1 lingurita zahar, 6 linguri de ulei de masline, coaja rasa de la o lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se da in clocot supa de zarzavat (apa fiarta cu Knorr) si se pune arpacasul care se lasa sa se umfle la foc mic circa 20 de minute. Se stecoara si se lasa sa se raceasca. Rosiile (sau gogosarii) se taie in felii subtiri, ceapa verde se taie in rondele si patrunjelul se taie marunt. Se amesteca toate ingredientele intr-un castron. Separat se bat cu mixerul cele 6 linguri de ulei de masline cu 4 linguri de zeama de lamaie cu sarea piperul si zaharul adaugandu-se si coaja de lamaie rasa. Se toarna totul peste salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de arpacas cu patrunjel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
GARNITURA (SALATA) DE LEGUME

GARNITURA (SALATA) DE LEGUME

Toate legumele se taie cubulete si se fierb impreuna cu boabele de porumb. Se pot servi fierte sau

8 voturi    2 comentarii
15 min
Salate de legume
Salata de pui cu caise si pastai verzi

Salata de pui cu caise si pastai verzi

Pieptul de pui se taie in fasii apoi se fierbe in apa cu sare pana cand s-a facut, apoi se scurge.

4 voturi    6 comentarii
30 min
Salate de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Pentru 4 portii:
  • l50 gr. supa de legume (Instant Knorr)
  • 50 gr. arpacas
  • 250 gr. rosii (sau gogosari in otet)
  • 3 fire de capa verde
  • 5 legaturi de patrunjel
  • 4 linguri de zeama de lamaie
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita zahar
  • 6 linguri de ulei de masline
  • coaja rasa de la o lamaie

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Salata usoara de rosioare cu ciuperci Salata usoara de rosioare cu ciuperci

Ciupercile vin taiate felii si calite in putin ulei si le lasam sa se raceasca putin. Rosioarele le taiem felii si ceapa de asemeni;

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Dovlecei cu parmezan Dovlecei cu parmezan

Se taie rondele dovlecelul, se sareaza si se lasa la scurs 15 minute, apoi se scot rondelele pe un servetel absorbant. Se asaza rondelele

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Salata de legume fiarta