Salata de arpacas cu patrunjel

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 portii:
  • l50 gr. supa de legume (Instant Knorr)
  • 50 gr. arpacas
  • 250 gr. rosii (sau gogosari in otet)
  • 3 fire de capa verde
  • 5 legaturi de patrunjel
  • 4 linguri de zeama de lamaie
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita zahar
  • 6 linguri de ulei de masline
  • coaja rasa de la o lamaie

Mod de preparare

Se da in clocot supa de zarzavat (apa fiarta cu Knorr) si se pune arpacasul care se lasa sa se umfle la foc mic circa 20 de minute. Se stecoara si se lasa sa se raceasca. Rosiile (sau gogosarii) se taie in felii subtiri, ceapa verde se taie in rondele si patrunjelul se taie marunt. Se amesteca toate ingredientele intr-un castron. Separat se bat cu mixerul cele 6 linguri de ulei de masline cu 4 linguri de zeama de lamaie cu sarea piperul si zaharul adaugandu-se si coaja de lamaie rasa. Se toarna totul peste salata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornuri umplute cu ciocolata

Cornuri umplute cu ciocolata

Cornuri umplute cu ciocolata
Supa crema de conopida

Supa crema de conopida

Supa crema de conopida
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...

Varza a la Cluj
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise