Se da in clocot supa de zarzavat (apa fiarta cu Knorr) si se pune arpacasul care se lasa sa se umfle la foc mic circa 20 de minute. Se stecoara si se lasa sa se raceasca. Rosiile (sau gogosarii) se taie in felii subtiri, ceapa verde se taie in rondele si patrunjelul se taie marunt. Se amesteca toate ingredientele intr-un castron. Separat se bat cu mixerul cele 6 linguri de ulei de masline cu 4 linguri de zeama de lamaie cu sarea piperul si zaharul adaugandu-se si coaja de lamaie rasa. Se toarna totul peste salata.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii