Se spala cartofii si se fierb in apa cu putina sare, se scurg, se lasa sa se raceasca, se curata de coaja si se taie cubulete;
Se taie cubulete 2 dintre ouale fierte, iar al treilea se da prin razatoare;
Separat se prepara maioneza, se amesteca sarea si lamaia cu galbenusurile de la inceput, apoi se adauga cate putin ulei, amestecand continuu;
Se amesteca toate ingredientele cu maioneza si se aranjeaza pe platou, se presara cu oul dat prin razatoare si se decoreaza ci felii de kiwi sau portocala.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii