Se taie marunt ceapa si usturoiul si se calesc in uleiul de masline 4-5 minute.
Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie marunt.
Se adauga bamele la ceapa si se calesc inca 5 minute.
Se adauga rosiile taiate marunt si se fierb la foc mic pana se inmoaie( cca 20 de minute).
Se aseaza pe un platou si se servesc cu lipiea arabeasca sau ca salata simpla.
Se serveste calda sau dupa ce s-a racit.
Pofta buna!
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii