autor:

Shari

» » Salate

Salata de boeuf

Autor: Shari (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Shari (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 noiembrie 2009

Ingrediente
-cartofi, -mazare, -morcovi, -gogosari si catraveti in otet, -2 oua/ulei/lamaie – pentru maioneaza, -sare, -piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

43 voturi

Mod de preparare

Cantitatile le hotaraste fiecare, unuia ii place cu mai multe acrituri, altuia mai dulce etc.

Desi e o salata cu carne de vita, eu nu pun, o fac doar din legume.



Se fierb cartofii si morcovii, se taie cubulete toate legumele.



Se prepara maioneaza. Cine e mai comod si nu tine la sanatatea lui, o cumpara. Se amesteca bine cu legumele, se asaza pe platou apoi se orneaza. Simplu.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de boeuf" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata de boeuf

Salata de boeuf

Se fierb carnea si legumele si se lasa la racit. Taiem cubulete mici cartofii, carnea, morcovii

11 voturi    3 comentarii
3h
Salate cu carne
Salată Boeuf (cu piept de pui)

Salată Boeuf (cu piept de pui)

Cartofii, morcovul şi pătrunjelul rădăcină, se spală foarte bine, şi apoi se pun în coajă

13 voturi    9 comentarii
3h
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 22 iunie 2010

    Delicioasa si eleganta!***** Si mie imi place fara carne.

  • Fara foto

    cristina , 30 decembrie 2009

    salata preperata de mine parea cu mult mai buna

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 20 decembrie 2009

    Foarte buna....

    • Shari

      Shari (Chef de cuisine) , 30 noiembrie 2009

      Maria, multumesc, ti-au placut toate retetele mele!

    • Shari

      Shari (Chef de cuisine) , 30 noiembrie 2009

      Merci, Maria si Cristina!

    • Shari

      Shari (Chef de cuisine) , 30 noiembrie 2009

      Merci, Maria!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 noiembrie 2009

      Arata tare bine.

    • Shari

      Shari (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2009

      Cely, mazarea ii da un gust dulce, constrasteaza cu acriturile. Incearca! Flori de piatra, merci din nou!

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2009

      In sfarsit am gasit si eu pe cineva care pune si gogosari acri in salata boeuf. Imi place cum ai prezentat reteta.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2009

      IMI PACE FOARTE MULT SALATA. U NU FOLOSESC MAZARE.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2009

      Simplu si foarte buna!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

43 voturi

Ingrediente

  • -cartofi
  • -mazare
  • -morcovi
  • -gogosari si catraveti in otet
  • -2 oua/ulei/lamaie – pentru maioneaza
  • -sare
  • -piper.

Raporteaza reteta

Retete
de Shari
Sarmale in dovleac

Sarmale in dovleac

Dupa ce am amestecat carnea cu condimentele si orezul, am taiat frunzele de varza in 3, 4 bucati,

38 voturi    5 comentarii
4h 10 min
Mancaruri cu carne
Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Am amestecat totul bine si am lasat sa se odihneasca vreo

41 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Ardei umpluti cu carne

Ardei umpluti cu carne

Calim ceapa, adaugam rosiile, apoi carnea, apoi condimentele, lasam aproximativ 10 minute pe foc

33 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Delicioasa si eleganta!***** Si mie imi place fara carne.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Gogosari umpluti cu varza Gogosari umpluti cu varza

Varza verde si cea rosie, le spalati, le scuturati bine de apa. O taiati fideluta. Morcovii ii decojiti, ii dati pe razatoarea mare. Amestecati

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Conserve si muraturi
Vinete calite - baza pentru diverse preparate Vinete calite - baza pentru diverse preparate

Spalam vinetele si le dam pe razatoare. Incingem ulei intr-o oala incapatoare, adaugam vinetele, potrivim gustul de sare si le calim,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Bucate la borcan
Salata de avocado (varianta)