Se curata de coaja cartofi si morcovi si se pun la fiert impreuna cu ouale si pieptul de pui.Cand sunt gata se scot si se lasa la racit,avem grija sa scoatem intai ouale dupa 10 minute de cand a inceput apa sa clocoteasca,apoi cartofi cand sunt fierti,pieptul de pui si la sfarsit morcovi dat fiind faptul ca au nevoie de diferit timp pentru a se fierbe .In timp ce se fierb legumele taiem castraveti marunt si ii punem la scurs intr-un castronel.Tocam si marul marunt sau il dam prin razuitoare.Cand am scos ouale folosim unul din galbenusuri pentru a face maioneza .Eu pun un galbenus fiert ,unul crud,sare ,mustar si amestec bine pana se omogenizeaza ,apoi incep cu uleiul putin cate putin .Cand vad ca se ingroasa pun putina zeama de lamaie si continui cu uleiul si asa pana fac cantitatea care imi trebuie.Tocam legumele si pieptul de pui marunt ,apoi maslinele .amestecam totul :cartofi,morcovi,carnea,marul,mazarea,castraveti,maslinele,mustarul,sarea si piperul.Se amesteca putin si se adauga maioneza ,oprim putina pentru decorare,si amestecam totul.Decoram dupa plac.Pofta buna!!!!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii