1.Dupa ce spalati carnea foarte bine o puneti la fiert, o spumuiti, apoi adaugati morcovul curatat (se pune intreg). Adaugati sare sau condiment baza pentru mancaruri. Le scurgeti de apa, le lasati la racit, apoi le taiati cubulete mici.
2. Puneti cartofii la fiert in coaja. Dupa ce fierb, se curata si se lasa la racit foarte bine. Dupa ce s-au racit foarte bine se taie cuburi mici.
3.Cat timp legumele fierb, tocati marunt castravetii si gogosarii, apoi se pun intr-o strecuratoare sa se scurga foarte bine.
4.Scurgeti mazarea de apa din conserva, o spalati cu apa rece, apoi o lasati la scurs.
5.Maioneza se prepara dintr-un galbenus de ou fiert, unul crud si ulei. Acriti cu zeama de lamaie si puneti sare, piper, mustar dupa gustul vostru.
6.Puneti totul intr-un bol si amestecati incet cu maioneza, potriviti cu sare si piper dupa gust.
7.Asezati salata pe platou, apoi o decorati fiecare dupa imaginatie.
Pofta buna!
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii