Salata de boeuf

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie
Salata de boeuf

Ingrediente

  • 1piept de pui mai mare
  • 4morcovi
  • 4radacini pastarnac
  • 1telina mica
  • 500g cartofi
  • 1borcan castraveti murati
  • sare,piper
  • Maioneza
  • 1ou
  • 1lingura mustar
  • 1lingura zeama de lamaie
  • 150ml ulei
  • un praf de sare
  • Ornat
  • gogosari la otet
  • masline
  • oua fierte

Mod de preparare

Pieptul si legumele curatate,spalate se pun la fiert intr-o oala cu 4linguri sare(nu va speriati,nu vor fi sarate)iar dupa ce au fiert si racit,se taie totul in cubulete mici;se adauga castravetii de asemenea taiati marunt si storsi de zeama,piper si sare pentru persoanele care consuma mai multa sare,se amesteca totul bine cu 3/4din maioneza,dupa omogenizare,se pune salata pe un platou si se orneaza dupa imaginatia fiecaruia.

Pentru maioneza,se pune intr-un bol inalt si cilindric toate ingredientele(oul cu tot cu albus),se proceseaza cu blenderul vertical fara sa se ridice sau sa se miste blenderul iar dupa 1min,maioneza este gata;pentru cine doreste mai multa maioneza se dubleaza cantitatile dar si bolul sa fie mai mare

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa
Dulciuri diverse

Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa

Bucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...

Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa
Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata. Reteta simpla si delicioasa

Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata. Reteta simpla si delicioasa

Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata, o reteta simpla si delicioasa, perfecta pentru gustari sau aperitive....

Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata. Reteta simpla si delicioasa
Supa de toamna cu linte si oua de prepelita

Supa de toamna cu linte si oua de prepelita

Se spala lintea, se scurge si se acopera cu apa fiarta, intr-un castron pe care il acoperim cateva minute.

Supa de toamna cu linte si oua de prepelita
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise