Pieptul si legumele curatate,spalate se pun la fiert intr-o oala cu 4linguri sare(nu va speriati,nu vor fi sarate)iar dupa ce au fiert si racit,se taie totul in cubulete mici;se adauga castravetii de asemenea taiati marunt si storsi de zeama,piper si sare pentru persoanele care consuma mai multa sare,se amesteca totul bine cu 3/4din maioneza,dupa omogenizare,se pune salata pe un platou si se orneaza dupa imaginatia fiecaruia.
Pentru maioneza,se pune intr-un bol inalt si cilindric toate ingredientele(oul cu tot cu albus),se proceseaza cu blenderul vertical fara sa se ridice sau sa se miste blenderul iar dupa 1min,maioneza este gata;pentru cine doreste mai multa maioneza se dubleaza cantitatile dar si bolul sa fie mai mare
Bucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...
Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasaPlacinte cu aluat fraged de casa si branza sarata, o reteta simpla si delicioasa, perfecta pentru gustari sau aperitive....
Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata. Reteta simpla si delicioasaSe spala lintea, se scurge si se acopera cu apa fiarta, intr-un castron pe care il acoperim cateva minute.
Supa de toamna cu linte si oua de prepelitaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii