Pieptul si legumele curatate,spalate se pun la fiert intr-o oala cu 4linguri sare(nu va speriati,nu vor fi sarate)iar dupa ce au fiert si racit,se taie totul in cubulete mici;se adauga castravetii de asemenea taiati marunt si storsi de zeama,piper si sare pentru persoanele care consuma mai multa sare,se amesteca totul bine cu 3/4din maioneza,dupa omogenizare,se pune salata pe un platou si se orneaza dupa imaginatia fiecaruia.
Pentru maioneza,se pune intr-un bol inalt si cilindric toate ingredientele(oul cu tot cu albus),se proceseaza cu blenderul vertical fara sa se ridice sau sa se miste blenderul iar dupa 1min,maioneza este gata;pentru cine doreste mai multa maioneza se dubleaza cantitatile dar si bolul sa fie mai mare

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii