Se fierbe carnea taiata cuburi. Separat se fierb cartofii cu morcovi (se curata dupa fierbere).
Dupa ce s-au fiert se curata si se taie cat mai mic. Carnea se taie si se sareaza. Urmeaza castravetii si ardeii taiati, toate acestea se amesteca cu cipercile, maslinele, maioneza. Se orneaza dupa inspiratie.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii