Autor:
DINCA (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 02 septembrie 2012
Ingrediente
- 10 cartofi, - 3-4 morcovi, - 5-6 castraveti acri, - 5-6 gogosari acri, - optional mazare, - maioneza mai multa
Dificultate: Medie | Timp: 2h
Mod de preparare
Se pun cartofii la fiert in coaja, in apa cu sare impreuna cu morcovii. Cand au fiert se lasa sa se raceasca,apoi se curata de coaja.
Morcovii, cartofii, gogosarii, castravetii, se toaca marunt. Se adauga maionaeza si mazarea. Se pune frumos salata pe un platou si se orneaza dupa imaginatia fiecaruia.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de boeuf (salata rustica)" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate diverse
Se curata bostaneii de coaja, se taie si se pun la fiert in apa cu sare.
Dupa fierbere se lasa bostaneii
7 voturi
3 comentarii
20 min
Se curata castravetii de coaja si se taie felii subtiri.
Puneti castravetii intr-un castron, foile
17 voturi
6 comentarii
10 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
In bucataria vesela (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2012
Si salata linga gustarica....un adevarat rasfat