Broccoli se spala, se desface in buchetele mai mici, care se pun timp de 5 minute, la fiert, in apa cu sare.
Imediat dupa fierbere, se scot din apa fierbinte cu o paleta si se pun in apa rece, eventual cu cuburi de gheata.
Ouale se fierb tari (timp de 5-6 minute), si se racesc sub jet de apa rece, dupa care se decojesc si se taie fasii subtiri.
Prazul se curata, se spala bine, iar partea alba se taie bastonase dupa care fasii mici.
Ridichile curatate, se taie cubulete, ardeiul curatat si spalat se taie felii subtiri.
Daca folosim rosia normala, o spalam si o taiem felii, daca folosim rosii cherry, le spalam si le punem ca atare in salata.
Se prepara un sos dressing din mustar, sare, piper, se adauga ulei si se amesteca bine toate ingredientele.
In sos se adauga otetul, salata verde taiata fin fasii, patrunjelul si tarhonul tocate marunt.
Se amesteca toate ingredientele si sosul se da la rece.
Intr-un bol de salata transparent se pun straturi de legume, deasupra se presara oul, iar la servire se pune sosul ori in salata, ori intr-o sosiera de unde se poate servi fiecare.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii