Broccoli se rupe in buchetele si se pun la inabusit intr-un vas cu putina apa si sare. Dupa ce s-a inmuiat, se scurge bine de apa si se lasa la racit. Branza se rupe bucatele sau se taie cubulete, nuca se coace putin la cuptor, se raceste si se rupe si ea bucatele. Intr-un vas se amesteca prazul feliat subtire, sare, piper, uleiul de masline, se dilueaza totul cu zeama de lamaie si se adauga si bucatelele de nuca. Buchetelele de broccoli se amesteca impreuna cu bucatelele de branza, se aseaza pe o farfurie si se asezoneaza totul cu sosul format.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii