autor:

Fara foto

» » Salate

Salata de broccoli cu Roquefort si nuci

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 800 g broccoli, , 1 ceapa mica, , 150 g branza Roquefort (sau Bucegi), , 6 samburi de nuca, , 2 linguri ulei de floarea-soarelui, , 4 linguri ulei de masline, , 1 lingura otet aromat, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Spalati buchetelele de broccoli si fierbeti-le, 8 minute, in aburi.
Rupeti branza bucatele si puneti-o in frigider. Sfaramati samburii de nuca (nu prea marunt) si tocati ceapa.
Amestecati intr-un bol mai mare cele doua uleiuri si otetul, sarati, piperati si incorporati nuca si ceapa tocata.
Asezati pe un platou ceva mai adanc buchetelele de broccoli si bucatile de branza, varsati sosul peste ele si serviti-le imediat
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de broccoli cu Roquefort si nuci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Stroganoff de ciuperci cu tarhon

Stroganoff de ciuperci cu tarhon

1. Incinge o tigaie la foc potrivit, apoi adauga untul.Caleste ceapa impreuna cu usturoiul, pana

3 voturi    7 comentarii
30 min
Salate de legume
Salata de dovlecei

Salata de dovlecei

Se spala si se taie dovleceii rondele, se prajesc in uleiul de palmier, se scot intr-un vas in care

7 voturi    2 comentarii
30 min
Salate de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 800 g broccoli
  • 1 ceapa mica
  • 150 g branza Roquefort (sau Bucegi)
  • 6 samburi de nuca
  • 2 linguri ulei de floarea-soarelui
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 lingura otet aromat
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Salate de legume

Dovlecei cu parmezan Dovlecei cu parmezan

Se taie rondele dovlecelul, se sareaza si se lasa la scurs 15 minute, apoi se scot rondelele pe un servetel absorbant. Se asaza rondelele

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Ratatouille la cuptor Ratatouille la cuptor

Legumele le spalam, le stergem si le taiem rondele, doar ceapa o curatam, o spalam si o taiem rondele, la fel ca celelalte legume. Intr-o

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paste cu ciuperci si pesto